Известие

Collapse
No announcement yet.

Ключ за Алфа Ромео 159

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от voododoll Покажи съобщение
    ей, че то баш като мене бе

тоя момент дойде записа сигнала направи ключ, много ме бъгясва да ти кажа. да чукаме на дърво да си я намираш всеки път където си я оставил.

за тва като ти дойде сега кутийката от ибей си го направи както трябва и си карай като хората. а оригинала другия го пази много.

поне мина тънко, че онея дебили с техните 1700лв (че тва си е едни опел бе)
    Излезе познат, та не вярвам да я краде, иначе ми каза, че ми запазва в машинката нещо си, та ако по-нататък искам още ключове да може да ми направи. Иначе за да я отключи трябва да е направил и механичната част...както и да е, ще и забия някъде на скришно един ключ-маса и готово
    Alfa 159 2,4 JTDm Q4
    ex Alfa 156 2,4 JTD 20V
    ex Alfa 156 1,9 JTD
    ex Alfa 75 1,8

Comment

Първоначално публикувано от Mury Покажи съобщение
      Браво това е супер,само ако не е тайна от къде намери празен ключ,от ключара някакъв автърмаркет,или оригинален ????
      Моля ти се замълчи!
      Ся тук да не казвам колко е реалната цена която Пешо плати за ключа, но все пак не е тук мястото да обясняваме кой с кого си пие ракията вечер....

Тия приказки от 1001-нощ дет нещо скачало презскачало..... още преди 3г. ти казах да не ги разправяш на хората!!!

Пеше аре идвай, че свършиха пържолите.......
      sigpic
      Защо ти е манекенка, след като си имаш АЛФА 156
      156 JTD-110-EX, /147 JTD.EX, /156 JTD 115 EX
      147 JTDm 140-Малката манекенка
      GT- JTDm 150

Comment

Чшшшш, що не сте ми по наблизо, за да донеса бирата... И ракията...
        Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
        ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Comment

Първоначално публикувано от Yavor Покажи съобщение
          Чшшшш, що не сте ми по наблизо, за да донеса бирата... И ракията...
          Миии събота та изтървахме май!!!
          sigpic
          GT- JTDm 150

Comment

Първоначално публикувано от haljscho Покажи съобщение
            Миии събота та изтървахме май!!!
            Ахаха, много беше лошо времето, а и имах задачи.
            Па и да дойда, само требе да гледам, как ще се прибера иначе. Имам неприятни спомени от каране леко пил из Филибето...
            Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
            ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Comment

Първоначално публикувано от pesho_kj Покажи съобщение
              Моргаджиите не дават ключовете без еку-то и ключалката...гадове, иначе транспондера на оригиналния ключ е запоен или залепен за платката с бутоните, не съм я разглеждал обстойно, а новия транспондер е стъклена ампула. Ей това е модела който спомена ключаря
              Transponder Philips Crypto ID46 ● PCF7936AS

Това е сайта с видовете транспондери за нашите автомобили
              http://www.transpondery.com/transpon...r_catalog.html

А това е подобна машинка на тази с която ми направи копието
              http://www.soxxi.sg/index.php?option...=article&id=83
              Ами ето в твоя случай колко струва правенето на нов ключ, щом имаш код картата:
              http://www.ebay.com/itm/1PC-PCF7936A...item4d1b841b42
              A20DTH ЖТД ама не баш
              1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
              Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Comment

Ама това е само празен транспондер, няма нищо свързано с кодовете и обучението, после има 2 варианта:
                1. Обучение със специален софтуер на еку-то да разпознае ключа с тия кодове и т.н.
                2. Копиране на съществуващия ключ върху този транспондер (моя вариант)
                Alfa 159 2,4 JTDm Q4
                ex Alfa 156 2,4 JTD 20V
                ex Alfa 156 1,9 JTD
                ex Alfa 75 1,8

Comment

Нали каза, че имаш код картата.
                  Щом я имаш, то взимаш я и с диагностична апаратура, много от колегите тук дори могат да ти свършат работа, то обучават тоя празен транспондер към твоята кола. Това се прави чрез код картата, за това не бъди сигурен, че нямат общо. Не е като да не съм го правил.
                  И тоя транспондер вече може да си го ползваш към твоя автомобил както искаш. Ако искаш го метни в дупката, където слагаш ключа.

Само казвам как може да се процедира. И за това най-доброто решение е да се обадите по автоморгите и да искате да купите един ключ. Не ми се вярва никой да не иска да продаде само ключа.
                  Last edited by BO; d.m.y г., 12:21.
                  A20DTH ЖТД ама не баш
                  Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Comment

Интересно ми е поне един да каже, че има такава "диагностична апаратура" за 159-ка с която може да обучи транспондер с код карта...
                    Alfa 159 2,4 JTDm Q4
                    ex Alfa 156 2,4 JTD 20V
                    ex Alfa 156 1,9 JTD
                    ex Alfa 75 1,8

Comment

Първоначално публикувано от haljscho Покажи съобщение
                      Моля ти се замълчи!
                      Ся тук да не казвам колко е реалната цена която Пешо плати за ключа, но все пак не е тук мястото да обясняваме кой с кого си пие ракията вечер....

Тия приказки от 1001-нощ дет нещо скачало презскачало..... още преди 3г. ти казах да не ги разправяш на хората!!!

Пеше аре идвай, че свършиха пържолите.......
                      Къде видя,че аз съм говорил за скачане и т.н.,я си пий хапчетата преди ракията................ти преди 3 г. не знаеше как да си отвориш предния капак бе моме
                      Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
                      Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
                      Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Първоначално публикувано от pesho_kj Покажи съобщение
                        Интересно ми е поне един да каже, че има такава "диагностична апаратура" за 159-ка с която може да обучи транспондер с код карта...
                        Аз казвам.
                        A20DTH ЖТД ама не баш

Comment

Ами да беше си предложил услугите по-рано. То затова я направих тази тема за да намеря кой може да ми направи втори ключ.
                          Alfa 159 2,4 JTDm Q4
                          ex Alfa 156 2,4 JTD 20V
                          ex Alfa 156 1,9 JTD
                          ex Alfa 75 1,8

Comment

Ами аз нали съм написал още преди две страници.
                            Трябваше просто някой да види кой е модела на транспондера в ключа си.
                            A20DTH ЖТД ама не баш

Comment

Ти каза какъв е варианта, никъде не видях "ако кажеш модела на транспондера аз мога да ти направя ключа" или нещо подобно по което да разбера, че можеш да свършиш тази услуга. Както и да е, не сме се разбрали, другия път си казвай по-директно...аз и на жена ми съм казал, че от намеци не разбирам и ако иска нещо да ми казва направо. Станалото станало, без лоши чувства, важен е крайния резултат и се надявам тази тема да помогне на доста колеги с подобен проблем за в бъдеще
                              Last edited by pesho_kj; d.m.y г., 18:06.
                              Alfa 159 2,4 JTDm Q4
                              ex Alfa 156 2,4 JTD 20V
                              ex Alfa 156 1,9 JTD
                              ex Alfa 75 1,8

Comment

Първоначално публикувано от Mury Покажи съобщение
                                Къде видя,че аз съм говорил за скачане и т.н.,я си пий хапчетата преди ракията................ти преди 3 г. не знаеше как да си отвориш предния капак бе моме
                                Споко ве емонтикончо, пия си всичко!
                                И все още не знам как се отваря предния капак.....
                                Обаче с едно вдигане на телефона намерих двама ключари които можеха да направят ключ на доста по-ниска цена от обявената от теб!!!
                                А според теб тия ключари се брояха на пръсти в БГ!
                                Така, че не бъди толкоз уверен във възможностите си и не подавай грешна информация на останалите потребители на форума!!!

Както виждаш има хора които са готви да помогнат на останалите, а не гледат само да ги ошушкат....
                                sigpic
                                GT- JTDm 150

Comment

Working...
                                X